Izložba toMAgo slika u Lipiku

Od 19. travnja do 9. svibnja 2012. u Gradskoj knjižnici Lipik izložene su tomago slike autorice Marije Igaly. Marija Igaly boravi u Lipiku jer je eksperimentom provjerila zakon gravitacije.

toMAgo u Narodnoj knjižnici Ploče

Narodna knjižnica Ploče imala je iznimnu čast ugostiti u svome prostoru radove gospođe Marije Igaly za koje je dobila brojna priznanja i tako bila dio njenog bogatog izlagačkog niza.

toMAgo radionice u Pločama

Nakon otvaranja izložbe Minijatura Igaly održane su dvije radionice za odrasle korisnike knjižnice ali i ostale zainteresirane građane.

Izložba u Botaničkom vrtu PMF-a u Zagrebu

Od 16. 6 - 10.7.2011. u Izložbenom paviljonu Botaničkog vrta: Izložba Čudesan svijet latica (toMAgo)
Pogledajte fotografije s otvorenja (hvala Tei Zidanić)

Izložba u Knjižnici Dugave

Izložba u Knjižnici Dugave

toMAgo radionica u Botaničkom vrtu PMF-a - 11.4.2010.

U Izložbenom paviljonu Botaničkog vrta PMF-a održana je druga toMAgo radionica u sezoni 2010. Slike s ove radionice možete pogledati na www.facebook.com/album.php

Izložba u Knjižnici Prečko

U Knjižnici Prečko, Ulica Slavenskog postavljena je izložba toMAgo slika. Izložba traje od 1.-29.4.2010.

Čudesan svijet latica u Botaničkom vrtu PMF-a

U Izložbenom paviljonu Botaničkog vrta PMF-a otvorena je 10.4.2010. izložba toMAgo slika Marije Igaly, pod naslovom "čudesan svijet latica"

toMAgo radionice u Botaničkom vrtu PMF-a

Od travnja do listopada se u Izložbenom paviljonu Botaničkog vrta PMF-a pod vodstvom autorice toMAgo postupka, prof. Marije Igaly održavaju kreativne toMAgo radionice

Likovnost kroz kreativnost osoba sa mentalnim retardacijama

15.06.2007. započela je realizacija projekta pod nazivom Likovnost kroz kreativnost osoba sa mentalnim retardacijama kojeg donira INA-ZAGREB, u  suradnji sa Udrugom  za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.
 

toMAgo je autorski postupak stvaranja likovnog djela od prirodnih elemenata /biljke/. Pri tome se ne koristi ni ljepilo, ni škare, a djelo nastaje bez prethodne skice ili predloška. Slika se pokrije stakalcem... saznaj višeInformacije:

tel: 091 787 5427
e-pošta: marija.igaly@gmail.com
Zagreb, Gundulićeva 45a 
Broj posjeta: