toMAgo radionice u Botaničkom vrtu PMF-a

Od travnja do listopada se u Izložbenom paviljonu Botaničkog vrta PMF-a pod vodstvom autorice toMAgo postupka, prof. Marije Igaly održavaju kreativne toMAgo radionice

Likovnost kroz kreativnost osoba sa mentalnim retardacijama

15.06.2007. započela je realizacija projekta pod nazivom Likovnost kroz kreativnost osoba sa mentalnim retardacijama kojeg donira INA-ZAGREB, u  suradnji sa Udrugom  za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.
 

Susret umirovljenika i učenica Doma Marije Jambrišak

Nakon toMAgo radionice

Gosti su sa zanimanjem razgledali izložbu postavljenu u prostorijama Učeničkog doma.

Izložba u Gradskoj knjižnici i čitaonici "Ante Jagar" u Novskoj
Otvorenje izložbe bilo je 6. ožujka 2008. u 17 sati, a nakon otvorenja je autorica, prof. Marija Igaly održala od 18 do 20 sati kreativnu toMAgo radionicu .

Izložba će biti otvorena do 24. ožujka 2008.
Izložba cvjetnih kolaža toMAgo u županijskom Turističkom uredu
U županijskom Turističkom uredu u Preradovićevoj 42, Zagreb, od 29.08 do 26.09 razgledajte izložbu cvjetnih kolaža toMAgo. Izložbu postavlja Likovna radionica Učeničkog doma "Marija Jambrišak"
Izložba radova Marije Igaly u Domu umirovljenika "Sveti Josip"
14. lipnja svečano je otvorena, uz prigodan program, izložba radova Marije Igaly upotpunjena radovima umirovljenika nastalih na Tomago radionici u tom domu. Izložba je otvorena do listopada.
Izložba i radionica u Domu umirovljenika Centar - Klaićeva

U utorak, 22. svibnja u 10 sati u Domu umirovljenika - Klaićeva, otvorena je izložba toMAgo radova Marije Igaly, te povećanja radova učenica nastalih na radionicama održanim u Domu Marije Jambrišak

Susret umirovljenika i učenica Doma Marije Jambrišak

U ponedjeljak, 21. svibnja 2007 umirovljenici iz Doma umirovljenika "Sveti Josip" posjetili su izložbu učenica Učeničkog doma Marije Jambrišak u Opatičkoj 14 u Zagrebu.

Radionica u Domu umirovljenika "Sveti Josip"
U četvrtak, 10. svibnja u 11 sati u Domu umirovljenika "Sveti Josip" održat će se toMAgo radionica.
Izložba toMAgo radova učenica Učeničkog doma M. Jambrišak

Uz prigodni glazbeni i umjetnički program je u utorak, 8. svibnja 2007. u prostorijama Učeničkog doma Marije Jambrišak u Zagrebu, Opatička 14, otvorena izložba toMAgo radova učenica iz Doma. Izloženi radovi su nastali na večernjim radionicama koje u Učeničkom domu Marije Jambrišak vodi prof. Marija Igaly.

toMAgo je autorski postupak stvaranja likovnog djela od prirodnih elemenata /biljke/. Pri tome se ne koristi ni ljepilo, ni škare, a djelo nastaje bez prethodne skice ili predloška. Slika se pokrije stakalcem... saznaj višeInformacije:

tel: 091 787 5427
e-pošta: marija.igaly@gmail.com
Zagreb, Gundulićeva 45a 
Broj posjeta: